tovagullbergs

30/1

Idag har jag och min kära prins varit tillsammans i 1 år och 5 månader, älskar han till världens ände. Och imorgon är det fredag vilket betyder mys med mitt kära zoo & idag är jag glad !








wednesday

Hello darlings 
Har inte fått tag på bilderna sen i söndags, men lovar att dom kommer snart! Va med vilma igår och busade. Förövrigt är mitt liv lite ointressant just nu.. 

En bild på mitt Thomas sabo armband som jag fick förra julen av Viktor. Tänkte jag bara skulle berätta lite om vad alla berlocker står för!
Rosa hjärtat, fick jag samtidigt som jag fick armbandet.
Två silver hjärtan som sitter ihop. De va så att jag fick ett platt hjärta som också satt på armbandet när jag fick det men jag tappade den berlocken på pip.. :( så jag köpte en ny beklock och då vart det den. 
V:et fick jag av Alma och vilma i födelsedagspresent, för jag hade önskat mig det. Den står ju såklart för Viktor.
Sjöstjärnan fick jag av min mormor och morfar när jag fick ur nian för "att jag var en stjärna" 
Fyrklövern fick jag av min mamma och pappa när jag gick ur nian, som skulle Bringa tur i gymnasiet. 
Grodan fick jag i julas av Viktor, "för att den var grön och det är ju prinsesstårtor och du är ju min prinsessa" haha så himla söt ❤️









2 cool 4 school

Hej alla pluggisar, :P!! Idag har jag ju som sagt varit hemma så efter att Viktor slutade så kom han och bjöd mig på pizza sen drog vi och kollade på film, mysssss. Händer inte så mycket mer än så faksiskt, kanske lägger upp lite bilder från i söndags på Claras överraskningsfest eller va man nu säger :))) 


Döm inte innan du öppnar käften

:-) 

Helgen har varit sådär halvt. Halvt bra och halvt dålig. I fredags träffade jag ju Emma vilket var längesen faktiskt, så det va jättetrevligt! På lördagen träffade jag Ina och Emma & igår firade vi i "zooet" Clara som nyss fyllt17. Vi överraskade med sång, tårta och presenter blev riktigt lyckat, Bästa Clara som förtjänar allt detta och lite till! Inatt sov Viktor hos mig, det behövdes verkligen! Men idag är jag hemma från skolan då jag inte mår så bra, men ska försöka komma iväg imorgon iallfall! 








Friday, friday

Underbara älskade fredag, du är bäst! 
Vaknade halv 10 (av mig själv) och gick ner till pappa  som kom med förslag att vi skulle käka Burger king och det tackar man ju inte nej till! Så vi tig en liten lunch-dejt innan han skjutsade mig till stationen. Pappa är världens gulligaste!  Efter 2 lektioner i skolan mötte jag upp Emma nere på stan och då gick vi och tog en fika på Waynes och handlade lite. Right now ligger jag i soffan och myser med bästa mamma till det tråkigaste programmet någonsin, Skavlan!!! 





Onsdags mys

Kollar på Hungergames catching fire och käkar kladdkakemuffins med vilma, mamma & pappa. För er som inte har sett Hungergames  så är det min absoluta favoritfilm den är så sjukt bra och sevärd! Detta har varit en bra dag och kommer sluta bättre då jag ska sova över med min älskling, alltid lika mysigt att vakna upp brevid honom. Snart helg också, härligt! 






Sitter på tåget med Elinor







Ett gott skratt förlänger käften

Helluuuuu, nu sitter jag och vilma hos Viktor och bygger ett simshus åt han<33 Inte hänt så himla mycket förutom att jag hängde med pappa och träna Kickn Box igår. Och idag har det varit solsken, så underbart! Och jag längtar så himla mycket till sportlovet och Sälen. 




Lördag

Tjohej, 
Alltså hur inleder man ens ett blogginlägg? Hahah noob.. idag vakna jag hos Viktor och käka frulle med han, sen åkte jag hem på eftermiddagen och duschade + bakade kladdkakemuffins. Vid 6 ringde Viktor och bjöd med mig på bio med han och Edin, blev hundraåringen som gick ut ur fönstret och försvann. Den va faktiskt riktigt rolig! Nu ligger och och slappar hemma hos Emma och moa, sover här ikväll så vi ska nog slå på en film snart. Ha de bra 






Hej o hå luden tå

Lugn kväll idag, började med att jag lagade mat åt familjen. Det blev en kycklig, halloumi och soltorkade tomater "gryta" med pasta. Och eftersom att jag är ännu snällare så har jag bjudit ut Viktor på en 3-rätters dejt imorgon. Jag har även hälsat på mormor och morfar på en kvällsfika i deras nya husbil och så tog jag och pappa med mamma & mormor på en sladd sväng i lille polon. Kan det bli roligare när mamma och mormor sitter och skriker av skratt? Sen när vi kom hem slog vi på "ett päron till farsa" och myste. Viktor och Edinvåldsgästade mig och nu sitter i Viktors rum och snackar. 




Goa mormor i nya husbilen! <3 

FREAKING weekend

Hur gött är inte det då? Fan vad jag ibland önskar att jag bodde någon annanstans, typ Göteborg åh allra käraste Göteborg. Hade inte tvekat en sekund på att förflytta mitt liv dit! Eller just nu känner jag mest att en weekend resa skulle sitta bra, slippa svenska vintern. Går inte förklara i ord hur förjävligt  det är med kylan och snön som blåser in i nacken. HATE IT. Är pank också, hade jag haft pengar så hade jag lätt lagt dom på dubb-däck till crossen, då hade jag iallfall haft något att göra på dagarna. Eller tänk om man hade ett garage, typ ligga och putsa lite på crossen.. Sjukt vad man vill ha mycket, men det enda som är positivt just nu är att det är att det är 41 dagar kvar till Sälen, 125 dagar kvar tills jag fyller 17, 161 dagar kvar till Bråvalla, 145 dagar kvar till sommarlov, 159 dagar kvar till cross VM i Uddevalla. Sommar vore rättsååå 


Snapshots







Femtonde januari

Idag hade vi nästan 3 timmars Håltimme  efter första lektionen så jag, Sofia, Anna & Linnea gick ner på stan för att käka donken och handla lite. Blev ett par rosa thermobyxor till mig och ett skärmskydd till min mobil. Vi mötte även  BJÖRN STARRIN i mitt i city, wöw starstruked. Sen har det inte hänt så mycket mer intressant, sover hos Viktor inatt så vi får se vad som händer. 



Förövrigt är det bara 162 dagar kvar till BRÅVALLA, tagga zä

Alltså bästa som kunde hända, finaste Aina

You've made my shitlist

Helloo glömde bort att blogga igår.. Så ni får lite bilder bara, brahej







Svävar som på moln

Idag har jag varit ute i södra råda med Viktors mamma och lämnat mat åt Viktor när han va ute i skogen och hjälpte sin pappa med att såga ner träd. Nu på kvällen har jag varit hemma hos Viktor och spelat tv-spel och gosat massvis såklart! Åt sushi tillkvällskäk, de va inte illa kan jag säga! 







En bra lördag

Började dagen med att gå i morgonrock till kl.3 mycket bekvämt kan jag lova. Sen följde jag med mamma och handlande. Senare gick jag, Lovisa & Elinor till Sandfallet och åkte pulka där vi mötte upp Sanna, Clara, Julia, janine, Emma & Moa. Bästa tjejorna som finns♡. Efteråt följde Emma, Moa och Lovisa med mig hem och vi käkade lite fruktsallad. Just nu sitter jag och väntar på att Viktor ska hämta mig så jag slipper sova själv, hoho 







2014

Tänkte börja blogga igen men det kommer antagligen sluta som vanligt.. Haha. Nytt år, nya möjligheter eller vad säger man? I år tänker jag skaffa jobb, börja träna, åka på små utflykter och festivaler. Det kommer bli ett så bra år, det känner jag på mig! Mycket motocross, vänner och sena nätter. 







RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!