tovagullbergs

Sportlov

Hej nu är det sportlov och jag tänker bara ha så himla roligt och njuta av att inte behöva gå upp tidigt. Här
Kommer några bilder iallafall! 






Epic

Varit mycket nu senaste veckan, men nu är det snart lov och då bär det av till Sälen med familjen + Viktor. Igår va jag och körde cross med Viktor och August, riktigt roligt faktiskt förutom att det snöa. Här kommer iallfall lite bilder ifrån min vecka 












Hej o hå

Orkar inte skriva, men nu ska jag iallfall ut och köra lite crössssss. Haidå
 





Sjuk

Mår inte så bra idag så jag stannade hemma med ont i huvudet och halsen. Vaknade och kände mig bara allmänt hängig, så jag hade inte ork till att sätta mig på bussen till Karlstad för två lektioner.. Men så Viktor kom förbi och myste lite och sen åkte vi till maxi och köpte lite lunch! 





Do what you want

Tjohej, jag är nog den sämsta på att uppdatera ever... Men ska väl ta och försöka mer nu! Igår tog jag en långpromenad med mamma & pappa ut till Marieberg och sedan genom stan. Efter det kom Viktor på besök så vi käkade toast och kollade på filmer ifrån Sälen. Ska bli så kul att åka iväg från Kristinehamn och ta med mig pojkvännen men extra kul att vi faktiskt har 1,5 år den helgen också! Idag träffade jag vilma och vi drog upp till donken och käkade Mcflurry Oreo Marabou med Mikael och Viktor. Till helgen ska jag fira pappa på lördagen och bada bastu med bästa vilma ute i hennes stuga på söndagen. Tror det kommer bli en bra weekend :))





Måndag

Lite kort uppdatering! Har varit på svenska rallyt, varit på syskon dejt med Hannes, ätit middag med Viktor & handlat med mamma och pappa.













Myskväll

Här sitter vi (Emma, Moa & jag) och lyssnar på Bråvalla musik.


Inspiration





Pull me closer

Lite bilder, för det inte finns så mycket att säga.








:-)

Helgen har varit bra än sålänge, skräck film och thaimat med mitt kära zoo på fredagen och lan med Viktor, Micke och Kasper på lördagen och Imorn (söndag) ska jag iväg och rida med Ina, är så himla  glad över att träffa henne själv men också himla taggad på att rida, då jag inte har gjort det på typ 2 år.. 

Men här kommer iallfall en bild på zooet, (+ bilder från Claras översaknings"kalas") så ni kanske förstår lite vilka vi är och varför vi kallas som vi gör, hahah

Jag= uttern                Janine=apan
Julia= storken            Lovisa=gnun
Emma=skalbaggen   Moa=elefanten
Sanna= Sälen            Elinor=Bläckis
Fanny=fölet               Clara=räven
Ina=firren                   Moa C= giraffen 







RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!