tovagullbergs

När inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av?

shee bree. igår va det måndag och idag är det tisdag.
 
igår hade vi skolfoto, usch. Och precis innan vi skulle in och ta det där jädra fotot, så va vi ute på en timmes promenad. haha, alltså hur tänker dom? men jag tycker iallafall att våran klass är för go! fy vad jag kommer sakna alla när vi börjar gymnasiet.
 
 
I söndags va jag hemma hos viktor & kolla på film med emma och viktor. -standard-
Och juste, igår va jag ute och "sprang" med vilmis. (hon sprang och jag cyklade) visst är jag snäll?
haha älskar dig vilma! ♥
 
Nu ska jag ner och äta, herrrrrrrra 
 
 

We used to play outside when we were young

tjoo, jag har nästan inget att berätta förutom att skolan är som vanligt. bara, bara som vanligt. Nu är det ju iallafall fredag och hur härligt är inte det då?! Jo och till er som inte uppskattar veckans bästa dag, säger jag bara fuck off. haha, så jävla kylig är jag. Imorn blir det förmodligen sims-lan med vilmaa, bara för att vi kan. Snart kommer gullemamman hem med lite donken maaaat ♥ 
lite senare kommer viktor, viktor & emma hatar dom så sjukt mycket, hoho. Men dessutom är det bara 84 dagar kvar tills jag lämnar kalla sverige, alla vänner, klasskamrater, skolböcker, svenska maten & drar till andra sidan jordklotet där jag ska leva loppan i 9 veckor.
och juste, vill bara passa på att säga. fyfan vad jag älskar er 9b. 
 
 
 
 
hat'bra

in this moment I just feel so alive

hahah. "Första dagen i skolan avklarad. yey" 
Orkar inte med alla bilder som laddas upp på fb, instagram osv. med just den texten till. Precis som att det är en tävling? HA-HA 
 
sorry att jag inte har bloggat något. men i helgen så sov vi iaf hos denise. det va skiiiit najss! Jag ska försöka lägga upp mer relaterade bilder till inläggen. mitt liv är inte så värst intressant nu förtiden.. haha! men jag skiver mer imorn, puss till alla skol-glada människor 
 
 
 
 
 
 

borde gå men stannar kvar.

tjoooo, igår vakna jag i soffan med viktor. fyfan va dåligt vi mådde men ändå drog vi oss uppåt donken med emma & wille som också hade somnat i hos marcus. Jag och emma hade fan ångest. bajs. Sen gick jag hemåt & emma drog till skogen, där hon hör hemma! ;) jaja på kvällen drog jag till emma igen, sen drog vi ut och träffade gamla favoriter. & viktoria! idag har jag inte gjort ett piss typ. 
 
skriver imorn (kanske) 
 
 bilder ifrån lördags
 

coola kids kan aldrig dö, men för mig kan dom göra ett undantag.

för jag har hört av pensionärer att allting var bättre förr i världen, till och med vädret.
 
heey, igår va jag på skarasommmarland med vilma, gustav, hannes & pappa. Regnigt men vad fan gör det? Det vart ju faktiskt bättre väder på eftermiddagen! När jag kom hem så kom även emma på besök, sen drog vi till william & viktor. idag har jag städat, väntat på emma & angelica hoho. skiver mer imorn eller något! puss 
 
 
 

99 dagar kvar

Tjaa!
Idag ska jag ut på båtresa till Filipstad med mormor, morfar & Hannes vet inte hur det kommer gå i våran lillalilla båt, men jaja det är ju jag som är kaptenen ;););) haha, hatar att vakna tidigt! Kommer nog tyvärr inte kunna blogga något förens jag kommer hem. Eftersom att jag inte har internet.. Men ha det så bra allihopa!


keep your head up

hej alla!
Jag har nyss tittat färdigt på filmen "LOL", den va faktist bra, förutom att jag började grina..
idag är jag as trött verkligen för jag & emma hade natt-besök tills klockan 04:30 på morgonen. haha, vi vaknade alldels förstörda, trötta & ont i hela jävla kroppen, bra start. Emmas blogg kan ni hitta hääääär, najs.
under den här veckan så känner jag att vi har använt uttrycket "YOLO" (eller som jag uttalar det "jolllo") alldels för mycket, skärpning. på morgonen så har jag och mina fina tjejkompisar blivit upprörda på elaka mammor i serier, vi har skrattat och grinat. men hörrni, vi tar väl en skål på det va? SKÅL FÖR EN UNDERBAR SOMMAR. 
 
vackra Miley 
 
 

Du kommer bli alldeles sönder fuckkidukkad

ah. nu börjas det igen då! 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!